SNS

Voorbereiding

1. Wi-Fi-verbinding

Bediening

1. Tik opicon

Het miniatuurweergavescherm wordt vertoond.

2. De beeld aantikken en vasthouden, en dan verslepen om op te slaan

Wanneer beelden worden aangetikt, worden ze vergroot.
    U kunt naar voorkeur functies aan de randen toevoegen.

Tik op [Select.] bovenaan het scherm voor het Meervoudig Terugspelen scherm en meerdere afbeeldingen voor meervoudige selectie aanvinken.
Tik in dit scherm opiconaan de onderkant van het scherm om het sociale netwerk waar de weergegeven lijst naar toegestuurd moet worden te selecteren.

icon

(De illustratie is een voorbeeld.)

LUMIX CLUB* instellen

* Door beelden naar onze LUMIX CLUB-website te uploaden kunt u deze naar uw AV-apparatuur van Panasonic thuis of ergens anders downloaden en u kunt deze ook op deeldiensten op websites van andere bedrijven plaatsen.

1. Tik op menuicon
  2. Tik op [Afspeelinstellingen] > [LUMIX CLUB-instell.]
  3. Zet [LUMIX CLUB-fn. strt.] aan
    1. Hiervoor is een login ID nodig. Tik op [Inschrijven] en volg de instructies op om in te schrijven.

Gebruik apparaten en software die [LUMIX CLUB-map]* ondersteunen om afbeeldingen te delen en af te spelen.

* Dit is een gedeelde map in [LUMIX CLUB].

1. Log in bij LUMIX CLUB om beelden te delen op een ander apparaat met hetzelfde ID, en stel Cloud Sync in op “AAN”
  2. Tik op [Cloud-synchr.inst.]
    1. Volg de instructies op het scherm op om in te stellen.
    2. Het is aanbevolen om de [Cloud-synchr.inst.] > [Overdr.: all. Wi-Fi] en [Overdr.: all. opld.] aan te zetten wanneer u grote hoeveelheden aan gegevens up- of downloadt.

Tik opiconbovenaan het scherm om een lijst van onverzonden afbeeldingen te vertonen, en kies wat u wilt doen.
Het icoontje vertoont hoeveel afbeeldingen er nog niet verzonden zijn.

Tik op menuicon > [Afspeelinstellingen] > [“Fotodeel”-instell.] en sleep icoontjes op het scherm naar tabs onderaan, bovenaan, en links en rechts op het scherm om deze tabs als bestemming in te stellen.

(Voor Android-apparaten)

De icoontjes van de sociale netwerken die geïnstalleerd staan op uw smartphone verschijnen in beeld. Sleep het gewenste icoontje naar een tab.

(Voor iOS-apparaten)

Icoontjes van sociale netwerken worden vertoond op het instellingenscherm. Sleep het gewenste icoontje naar een tab en volg de instructies op om in te stellen. *Hiervoor is een login ID nodig.
Tik op [Inschrijven] en volg de instructies op om in te schrijven.

* Voor het uploaden naar SNS zoals hierboven vermeld, moet u zich aanmelden met uw LUMIX CLUB-ID.